find os

HUMAN
fredericiavej 96
7100 vejle
danmark

+45 2277 5355

stay tuned

om manna…

HVEM ER VI?

Prætentiøse tænkere og kroniske legebørn…

HUMAN er et anderledes bureau i kraft af medarbejderne. Traditionelt set har det været sådan at klassiske bureauer i superligaen, bestræber sig på at opbygge, et stort team med mange spillere med hver deres speciale. Det virker ofte stærkt på større kunder at bureau-domicilet er prangende, og at det er et stort team der møder op til hvert kundemøde. Det er vores erfaring fra ansættelser på den slags bureauer at det også har ulemper… Dels er man nødt til at samle teamet ud fra hvem man har ansat (selvom eksterne ressourcer måske ville være langt mere anvendelige og nyskabende) og dels har man en stor grad af overlevering fra afdeling til afdeling – med medfølgende risiko for misinformation… Endelig er der generelt bare større faste omkostninger hver måned – og kun én til at betale regningen – kunden!
Vi har i stedet fokuseret på at de faste spillere er dygtige til at fastholde processen og ved hvornår man skal trække ressourcer ind og ud.
Det betyder i sidste ende bedre kvalitet, højere grad af innovation og lavere priser.

Skaléring efter behov…

Vores konstante bestræbelse på at være mere værd for vore kunder end vi fakturerer – har resulteret i flere ting… Dels er vi bosiddende i et kreativt miljø i Spinderihallerne, Vejle…Det gør at vi med meget kort respit kan skrue op og ned for pladskrav alt efter behov… Langt mere spændende er det at vi har vores daglige gang i et enormt netværk af kommunikationsspecialister…uanset om vi skal bruge årets pressefotograf, special programmering eller film til web, specialisten i børnekommunikation eller modetøj, en 3D-modelør eller en møbelsnedker – så er de altid lige ved hånden. Det betyder at vi kan give ordet “holistisk markedsføring” en langt mere fyldestgørende betydning…

Strategi som kickstarter for kreativiteten

Det er let at finde kreative hjerner – det er også let at finde en relativt billig grafisk assistance der kan snitte et logo i en håndevending… Gennem tiden har vi lavet mange logo’er og identiteter om som var skabt på for spinkelt et grundlag uden strategiske mål for hvad man skulle signalere for at skabe lyst til at vælge firmaet bag… Der er intet forkert i at starte et sted og komme igang – man kan jo heller ikke bruge 35.000,- før man har dem. Man skal blot gøre sig klart at efterhånden som man vækster vil der være stadigt flere af ens nærmeste konkurrenter der har styr på egen branding og kommunikationsplatformen… Det er her vi har vores fokus – det er i den del af gamet vi ligger i superliga’en. Vore kreative direktør har bl.a. stået i spidsen for LEGOs brandingstrategi og markedsføring af mange af de vigtigste produktlinier. Erfaringerne med at føre faktuelle målsætninger med internationale brands ud i livet bruges dagligt i arbejdet med at gøre mindre og mellemstore virksomheder i ind og udland større – og mere profitable.

Digitale løsninger – på fysiske problemstillinger

Det er vist ikke en hemmelighed at internettet er kommet for at blive – og idag er har mange vesterlændinge internettet lige ved hånden i form af en smartphone… Smartphone begrebet er for så vidt ikke nyt – men med iPhone og HTC er brugen af internettet på små håndholdte enheder blevet realistisk… Men vi benytter enhederne på en anden måde end vi bruger et katalog eller en computer – det betyder at man er nødt til at kreere kommunikationen efter de enheder vi læser informationen med… Her har HUMAN igen en fordel – vi lægger ikke blot trykklare kataloger online som mange bureauer gør fordi de kreative ikke selv er teknisk stærke nok. Hos os er vi eksperter helt ned på kode-niveau så vi kan skubbe grænserne for det mulige i stedet for at skulle lade os diktere af de begrænsninger vores profession ellers altid har givet.

Marketingbudget – eller mulig gevinst?

Går du ind ad døren hos en af reklame-mastodonterne møder du inden kort tid spørgsmålet: “Hvad er dit budget?”… Det er sjældent at du ikke kan få lov at bruge hver en krone inden døren lukker efter dig igen… Mekanismen er vel i og for sig ikke uforståelig – men den er temmelig uhensigtsmæssig i vore øjne. Vi mener jo istedet at opgaven som udgangspunkt må starte med spørgsmålet: “Hvordan får vi løst opgaven på en måde så størstedelen af budgettet havner helt ude hos forbrugeren der skal påvirkes?”…og “Hvad kan vi gøre omkostningerne bliver så små som mulige – uden at vi påvirker effekten og kvaliteten i negativ retning?”. For at illustrere kunne et lille eksempel være en af vore kunder der ville lave sin egen møntfod i plast for at minimere kontant-svind ved store lukkede arrangementer. Den direkte produktionsomkostning ville være ca 150.000,- Vi foreslog istedet at sælge bagsiden af “mønten” til en reklame-sponsor hvis målgruppe var slut-brugerne af mønten – det resulterede i en check på 80.000,- istedet på en faktura på 150.000,-…


HVAD FOKUSERER VI PÅ?

Resultater…gennem sammenhængende markedsføring

Her på reklamebureauet HUMAN får du sammenhængende markedsføring på tværs af produktlinier og markedsføringsmaterialer. Det at skabe sammenhængen, udvikle identiteter og brands, er vores kernefokus – og det vi er allerbedst til.

At udarbejde fundamentet er én ting – at udføre enkeltdelene efterfølgende er en anden. Du kan benytte os som totalleverandør af trykte og webbaserede kommunikationsløsninger – eller vælge at bruge andre leverandører af enkeltdelene – valget er dit!


HVORDAN ARBEJDER VI?

Metodisk…vi skal vide hvad vi vil opnå og hvordan det hænger sammen med resten

Fundamentet skal være på plads inden enkeltdelene udvikles. Måske har du en velfungerende visuel identitet men mangler et website, reklamefilm eller annonce – i det tilfælde vil vi gå direkte til opgaven. Men i tilfælde af at brandet endnu ikke udnytter potentialet vil det være det første sted at starte – skabe sammenhæng på tværs af aktiviteter og målgrupper, og udvikle den identitet I skal genkendes – og vælges – på som det første.

Vi er ikke interesserede i “éngangs-knald”. Vi ved at sublime markedsførings- og branding-indsatser er resulatet af tæt samarbejde over tid. Da vi tager vores virke seriøst er det vi vil bruge vores energi på netop at skabe solide velfungerende relationer der har det til formål at skabe resultater alle kan være tjent med.

Jesper Friis - Strateg og idé-mand

Jesper Friis
Strateg, konceptmager, industriel designer, webspecialist, idé- og reklamemand
jesper.f@byhumans.dk
(+45) 2277 5355

Freelancere

Vi har et MEGET omfattende netværk som dækker alle discipliner indenfor kreativitet og markedsføring…

Industrielle designere
Arkitekter
Ingeniører
Fotografer
Journalister
Forfattere
Foredragsholdere
Inspiratorer
Art directors
Animation
Film
TV
Web-TV
Regissørere
Producere
Lydfolk
Lysmestere
Filmskabere
Programmering
Flash
Dekoration
Space-management
Medieplanlægning
Trykkerier
iPhone/iPad applikationsudviklere
Benhård projektledelse

Vores force er at hive de HELT rigtige spillere på banen når det betaler sig – og af igen så snart de blot er en omkostning…

HUMAN

HUMAN (tidligere MANNA advertising) - reklamebureauet der er beliggende i Vejle, er mest kendt for evnen til at opbygge stærke brands og udtænke no-budget marketing strategier der lugter af mange penge... Hvis du skulle vælge - ville du så ikke bruge 20% af budgettet på at komme 80% af vejen? og bruge de næste 40% på at fylde hårdtslående indhold i... læs mere >>>

Stay tuned