find os

MANNA ApS
spinderigade 11
7100 vejle
danmark

+45 2277 5355

stay tuned

CMA Racing

højpotente gamle biler

CMA-Racing.dk – er et racingteam opstået ud af glæden og entusiasmen for ræs. Den 45 årige ejendomsmægler Carsten Andersen der til daglig driver Nybolig-butikkerne i Fredericia og Brejning har en brændende passion for at drøne afsted i sin gamle urporche 911 RS – der er ganske vidst blevet opgraderet på mange komponenter i bilen – men det er stadig en urporche. Carsten laver gang på gang banerekorder – og har fået fantastiske placeringer.

Gennem de sidste 5år er ræs i gamle, men højpotente, biler blevet noget af et tilløbsstykke CopenHagen GrandPrix er det allermest besøgte – det er i virkeligheden et udtryk for to ting:

1. Det rygtes at det nu er muligt at besøge løb hvor store profiler deltager – og hvor man rent faktisk ser bilerne der ikke kun er streger igennem luften. Det er også muligt at snakke med deltagerne og se deres biler i pit.
2. En anden væsentlig grund er at i takt med at stadigt flere legebørn konkurrerer med hinanden bliver seriøsiteten også højnet. Pludselig bliver det altafgørende at have det heeeelt rigtige gear og de rigtige folk til at skrue og optimere. Behovet for investorer stiger og for at få så stor opfattet reklameværdi som muligt skubbes der fra alle fronter konstant i retningen af mere fokus, mere entusiasme, mere konkurrence og så fremdeles.

MANNAs rolle har været strategien bag det at lokke investorer til – ligesom vi har udarbejdet alle materialer ud fra eksisterende fotos mv… Det er blevet til brochure, logo, identitet, website, facebookside og youtube kanal…

MANNA ApS

MANNA advertising - reklamebureauet der er beliggende i hjertet af Vejle i de genopståede Spinderihaller, er mest kendt for evnen til at opbygge stærke brands og udtænke no-budget marketing strategier der lugter af mange penge... Hvis du skulle vælge - ville du så ikke bruge 20% af budgettet på at komme 80% af vejen? og bruge de næste 40% på at fylde hårdtslående indhold i... læs mere >>>

Stay tuned