find os

MANNA ApS
spinderigade 11
7100 vejle
danmark

+45 2277 5355

stay tuned

Dansk Magisterforening | sektion for freelancere og selvstændige

For Dansk Magisterforenings sektion for freelancere og selvstændige afholdt vi et 2-dages-kursus i det at skabe en indtjening på det man brænder for at lave. Kurset hedder “fra Passion til Faktura” og tager udgangspunkt i det man ville springe ud af sengen for at gøre – selv hvis man var i den situation at man ikke behøvede at arbejde. Fordi drivkraften til at blive ved, selv når det går op ad bakke, kommer indefra.

Kurset kaster lys over den sammenhæng der synes at være mellem succesfuldt iværksætteri og evnen til at holde sig på sporet på alle felter i ens liv:
økonomi, forhold, fysik, sind, arbejde, tid, dele & fejre sine successer…

Når man har fundet ind til sin passion, handler det om at koble passion og evner sammen og skabe et bæredygtigt koncept, som er af stor nok værdi for sine kunder, til at kunne leve af det. Men inden det sælges skal man have sat ord på – sælgende ord der ikke blot går på egenskaberne, men i stedet tager udgangspunkt i de behov man dækker.

Herefter ligger der et arbejde i at selektere sine kunder, skaffe mødet og sælge ind… Kurset indeholder også værktøjer der kan hjælpe med den daglige opfølgning på virksomhedens økonomi – også når man sælger projekter og ikke kan kigge ret langt ud i fremtiden. Ligesom værktøjer til at sikre balance i livet også er en del af indholdet.

Tags

MANNA ApS

MANNA advertising - reklamebureauet der er beliggende i hjertet af Vejle i de genopståede Spinderihaller, er mest kendt for evnen til at opbygge stærke brands og udtænke no-budget marketing strategier der lugter af mange penge... Hvis du skulle vælge - ville du så ikke bruge 20% af budgettet på at komme 80% af vejen? og bruge de næste 40% på at fylde hårdtslående indhold i... læs mere >>>

Stay tuned