find os

MANNA ApS
spinderigade 11
7100 vejle
danmark

+45 2277 5355

stay tuned

Make-it-Move.com

I starten af 2012 blev vi kontaktet af Make-it-Move A/S der var i færd med at starte en virksomhed på baggrund af en god idé. En gruppe investorer havde fundet sammen om det at skabe en virksomhed der som primær fokus producerer sengetransportere til hospitalsverdenen – ikke helt ordinære maskiner – men højtudviklede vidundere der kan tilpasse sig stort set de fleste sengetyper – der er nemlig mange på et hospital.

Manna blev indbudt til at deltage i bureau-konkurrence og følgeligt blev en aftale indgået… Siden er det blevet til kommunikationsstrategi, fremtidssikret identitet, omfattende website og extranet med integration af dropbox… Vi har ligeledes guidet i retningen af visuel sammenhæng mellem produkt og brand hvor det har kunnet lade sig gøre.

www.make-it-move.com
Se film
…..>

MANNA ApS

MANNA advertising - reklamebureauet der er beliggende i hjertet af Vejle i de genopståede Spinderihaller, er mest kendt for evnen til at opbygge stærke brands og udtænke no-budget marketing strategier der lugter af mange penge... Hvis du skulle vælge - ville du så ikke bruge 20% af budgettet på at komme 80% af vejen? og bruge de næste 40% på at fylde hårdtslående indhold i... læs mere >>>

Stay tuned